Werkwijze en tarief

Waar mogelijk zal ik de vraag telefonisch beantwoorden, dit zal kosteloos zijn. Mocht er een vervolggesprek nodig zijn dan vraag ik u om langs te komen.

Het vervolggesprek is gratis en zal maximaal een half uur duren. Neemt de zaak meer tijd in behandeling of zijn er vervolgstappen nodig, dan geldt er een tarief van 1 euro per minuut excl. BTW.

Voor ondernemers biedt BAJA ook de mogelijkheid tot het opstellen en controleren van algemene voorwaarden en contracten.

Abonnementsdienst voor ondernemers

Wilt u niet in onzekerheid zitten en direct antwoord op uw juridische vragen en altijd toegang hebben tot een jurist neem dan nu een abonnement op BA Juridisch Advies. U kunt wanneer u wilt terecht bij mij en ik geef direct antwoord. Juridisch advies op maat, controleren van bijvoorbeeld arbeids- of huurovereenkomsten, hulp bij incasso geschillen en controleren algemene voorwaarden.

Heeft u liever alleen hulp wanneer u dit nodig acht en wilt u geen abonnement dan kan dit uiteraard ook. BA Juridisch Advies hanteert vaste tarieven zodat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan.

  • Abonnement BA Juridisch Advies: € 30 euro per maand inc. BTW
  • Controleren algemene voorwaarden:                     € 48,40 incl. btw.
  • Opstellen algemene voorwaarden:                         € 121,00 incl. btw.
  • Controleren contracten en overeenkomsten:        € 60,50 incl. btw.
  • Opstellen contracten en overeenkomsten:            € 150,oo incl. btw.

U kunt uw vraag of probleem aan mij voorleggen via de mail: info@bajuridischadvies.nl of telefoon: 0629408541.