Juridisch adviesbureau Voorhout | BAJA

Welkom bij BA juridisch adviesbureau (BAJA) in Voorhout, het juridisch adviesbureau in de Bollenstreek. Graag wil ik met BAJA ondernemers en particulieren helpen wanneer zij er zelf niet meer uitkomen. Heeft u vragen op het gebied van personen- en familierecht, huurrecht, IE-recht, arbeidsrecht, of bent u ondernemer? Dan kan BAJA u helpen. Het is mijn doel om voor iedereen het recht toegankelijk te maken. U heeft RECHT om te weten wat uw rechten en plichten zijn.

Mag ik mijzelf even voorstellen?

Juridisch adviseurIk vind het belangrijk dat u weet met wie u contact heeft en daarom stel ik mijzelf even kort voor. Mijn naam is Romy Biesot, ik ben 27 jaar oud en heb een passie voor het recht. Sinds de basisschool was voor mij duidelijk dat ik advocaat wilde worden. Mijn doel is om mensen bij te staan en hulp te bieden wanneer zij het zelf niet meer zien zitten. In april 2016 heb ik een eerste stap gezet richting mijn doel met het opzetten van mijn eigen juridisch adviesbureau in Voorhout. Naast het adviseren van ondernemers en particulieren, schrijf ik ook blogs. Ik vind het leuk om mensen op de hoogte te houden van de vele ontwikkelingen op het gebied van het privaatrecht.

Heeft u hulp nodig, maar geen zin in torenhoge kosten? Aarzel niet langer en neem contact op met BA juridisch advies.