Recht voor de ondernemer

Ondernemers

Ondernemers zijn vaak geneigd kosten te besparen en alles zelf te doen.Dit is geen verstandige keus. U heeft juridische begeleiding nodig als u een onderneming opricht of leidt. Ik sta u bij als u op het punt staat een onderneming opricht en help u de juiste keuzes te maken. BA juridisch advies adviseert u over de juiste rechtsvorm, bijvoorbeeld een stichting, NV, BV of eenmanszaak.

Niet alleen bij de oprichting sta ik u bij maar ook als uw algemene voorwaarden moeten worden opgesteld of u heeft hulp nodig bij het opstellen en lezen van overeenkomsten.

Ik sta u ook bij als u verwikkeld bent in een juridisch conflict en u geen uitweg meer ziet. Het is belangrijk dat u zichzelf goed beschermd als ondernemer, want het is zonde als al uw kostbare tijd gaat zitten in juridische conflicten.

ondernemer

Voor de volgende zaken kunt u terecht bij BAJA:

  • het opstellen en sluiten van overeenkomsten
  • facturering, ingebrekestellingen en incasso
  • schade en aansprakelijkheid
  • wanprestatie
  • het opstellen van algemene voorwaarden
  • huur
  • schuldsanering
  • letsel en ongevalsschade

Ziet u een onderwerp er niet bij staan, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met mij. Ik zal u duidelijk uitleggen wat ik voor u kan betekenen. En als ik u niet kan helpen zal ik u doorverwijzen naar iemand die dat wel kan.